Blue Villa Ovacık

Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Blue Villa Ovacık
Sq Meters: 195
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Pets: Cats Only
Check-in: After 2:00 pm
Check-out: Before 10:00 am

Blue Villa, Türkiye’nin gözbebeği tatil merkezi Muğla’nın Fethiye ilçesi, ovacık mevkiinde bulunmaktadır. Muhteşem Babadağ manzaralı villamız, yemyeşil doğa içerisinde müstakil geniş bahçesi ve havuzu ile ailenizle birlikte özel anlar yaşamınız için tasarlanmıştır. Misafirlerinin rahatı için, konforlu ev dekorasyon eşyaları ile dekore edilmiştir. Villanın geniş bahçesinde yüzme havuzu içerisinde jakuzi ve geniş güneşlenme alanı bulunmaktadır. Misafirlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri bahçe bölümünde oturma grubu gibi detaylar en ince ayrıntılarına kadar düşünülerek, konuklarının hizmetine sunulmuştur.

Villa sizlere doğa içinde, sessiz ve sakin bir ortamda eşsiz bir tatil keyfi imkanı sunmaktadır.

Villa 3 süit yatak odasıyla toplam 8 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Akşamları bahçesinde oturma grubu ve barbeküsü ile enfes yemekler hazırlayarak unutulmaz bir villa tatili yaşayabilirsiniz.

Villamız lokasyon olarak da avantajlı bir konumda olup, dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı’na 5 km, Hisarönü şehir merkezine 1 km. mesafedir. Market, restoran ve toplu taşımaya ise sadece yürüyüş mesafesinde (400 m.) olan villamız, havayolu ile ulaşım düşünen misafirlerimiz için Dalaman Havalimanı’na sadece 50 km. uzaklıktadır.

 

Yatak Odaları :Villa içerisinde 3 süit yatak odası yer almaktadır. Yatak odalarında temiz havlu ve nevresim takımları mevcuttur

1-Yatak Odası: Klimalı süit aile yatak odasıdır. 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı ,makyaj masası ve komodin bulunmaktadır. Banyo/WC mevcuttur

2-Yatak Odası: Klimalı süit genç yatak odasıdır. 2 adet tek kişilik yatak,elbise dolabı,  komodin bulunmaktadır.

3-Yatak Odası: içerisinde 1 adet çift kişilik yatak,elbise dolabı makyaj masası bulunmaktadır.

Bahçe :  Geniş Bahçe içerisinde havuz, salıncak, şezlong, şemsiye, yemek masası ve sandalyeler barbekü yer almaktadır.

Havuz : Özel büyük yüzme havuzu  Havuz ve bahçe bakımı her gün yapılmaktadır

Mutfak :Amerikan mutfaktır. Bulaşık makinesi, ankastre 4’lü ocak, buzdolabı, kaşık çatal seti, çamaşır makinesi, ankastre fırın, 12 kişilik yemek takımı, elektrikli su ısıtıcısı (kettle), çay ve kahve makinesi, tencere tava takımı ve bardaklar bulunmaktadır. Mutfak havuz katındadır.

Salon :LCD TV, uydu alıcısı, oturma grubu, klima, yer almaktadır. Havuz katında bulunan salondan havuz kenarına direkt çıkış bulunmaktadır.

İnternet : Villada Wi-fi bulunmaktadır.

 

Location

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.